Rondreis Jamaica

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Verlang je meer van je reis naar Jamaica dan alleen zon, zee en strand? Dan is deze rondreis iets voor jou. Je bezoekt de hoogtepunten van dit charismatische eiland samen met een gids, en dompelt je volledig onder in de Jamaicaanse cultuur. Je verblijft in charmante hotels op basis van kamer en ontbijt.

Jouw reisschema

Dag 1 tot 2

Brussel - Montego Bay

Je vliegt vanuit Brussel naar Montego Bay. Ter plaatse word je naar het hotel gebracht, waar je tijdens een welkomstvergadering vooruitblikt op je rondreis. Je overnacht in Verney House of gelijkwaardig.

Dag 2 tot 3

Montego Bay - Ocho Rios

We beginnen de dag na het ontbijt met een korte sightseeing tour van Montego Bay. Daarna maak je in Lethe een tocht op de Great River met een bamboeraft, die vroeger gebruikt werden om bananen te vervoeren. Een fantastische belevenis. Je bezoekt ook het openluchtmuseum van Columbus park, waar Columbus voet aan wal zette. Verder naar Ocho Rios waar je de lokale markt kunt verkennen. Overnachting in het Mystic Ridge Resort of gelijkwaardig.

Dag 3 tot 4

Ocho Rios - Dunn’s Waterfalls

Vandaag bezoek je de bekendste attractie van het land: de Dunn’s River Waterfalls. Met de hulp van een ervaren gids beklim je de watervallen tot aan de hoogste top. Je kunt er ook zwemmen in één van de natuurlijke zwembaden. Een heerlijke excursie! ‘s Namiddags heb je tijd om wat te winkelen en bezoek je de botanische tuinen. Overnachting in het Mystic Ridge Resort of gelijkwaardig.

Dag 4 tot 5

Dunn’s Waterfalls - Port Antonio

Vandaag rijd je langs de noordkust door het groene platteland van Jamaica met z’n bananenplantages en ongerepte kustlijn. Je trekt vandaag naar Port Antonio. Dit was eens de plaats waar wilde Hollywood feestjes plaatsvonden in aanwezigheid van grote sterren als Bette Davis en Ginger Rogers. Van die feestjes is echter weinig overgebleven en Port Antonio is nu een mooi en rustig stadje. Je overnacht in Frenchman’s Cove of gelijkwaardig.

Dag 5 tot 6

Port Antonio - Kingston

‘s Morgens na het ontbijt vertrek je naar Port Royal. Dit stadje was in de 17e eeuw de hoofdhaven van de befaamde “Pirates of the Caribbean”. Het was verder ook het regionale hoofdkwartier van de Koninklijke Engelse marine. Je trekt verder naar Kingston, een heel aparte stad met een boeiende historische achtergrond. Je kunt hier optioneel ook het Bob Marley museum bezoeken of het koloniale Great House, Devon House. Overnachting in The Liguanea Club (of gelijkwaardig).

Dag 6 tot 7

Kingston - Black River

Je begint je dag met een rit naar Spanish Town, een prachtig eeuwenoud dorpje, alvorens verder te rijden naar Mandeville doorheen de adembenemende natuur van Jamaica. Mandeville wordt vaak omschreven als het meest Engelse dorp van Jamaica. Je beëindigt je dag met een rit naar de Black River. Je rijdt langsheen de prachtige panorama’s en ziet de moerassen van de Black River. Overnachting in het Treasure Beach Hotel of gelijkwaardig.

Dag 7 tot 8

Black River – Negril

Je vertrekt in alle vroegte voor een indrukwekkende boottocht op de Black River, gekend voor zijn krokodillen! Daarna rijd je verder langs gezellige dorpjes om aan te komen in de bekendste badstad van Jamaica: Negril. Met meer dan 10 km aan lange zandstranden kun je hier heerlijk relaxen. Voor het avondmaal is er nog een uitstap voorzien naar het populaire Rick’s Café, van waar je de mooiste zonsondergang van de Caraïben kunt meemaken. Overnachting in het Shields Hotel (of gelijkwaardig).

Dag 8 tot 9

Negril - Brussel

Na een vrije voormiddag om heerlijk te zonnebaden, word je naar de luchthaven gebracht voor je terugvlucht. Je arriveert de volgende ochtend. Je kunt de rondreis ook nog verlengen met enkele bijkomende nachtjes in een strandhotel. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende prijsofferte.
Travelworld
Prijs & beschikbaarheid
prijs op aanvraag


per persoon inclusief vluchten
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • Internationale vluchten met vertrek vanuit Brussel, via Frankfurt naar Jamaica met Condor
  • Transfers
  • Alle luchthaven-en vertrektaksen
  • Programma zoals beschreven
  • Overnachtingen zoals vermeld in programma, op basis van kamer en ontbijt
  • Persoonlijke uitgaven
  • Fooien
  • Niet-vermelde maaltijden
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.