Cruise Dubai met MSC Bellissima

Groepsreizen Heen- & terugvlucht

Tijdens deze 8-daagse wintercruise ontvluchten we de Belgische koude en ruilen die in voor de zonnige Arabische Emiraten. Eeuwenoude cultuur en hypermoderne architectuur passeren de revue tijdens deze rondvaart met tussenstops in Dubai, Abu Dhabi, Bahrein en Qatar. Deze cruise is Nederlandstalig begeleid, wat betekent dat er iemand van onze eigen reisbegeleiding meegaat als aanspreekpunt. De vluchten heen en terug naar Dubai zijn inbegrepen in de prijs. We vertrekken op 18 januari 2020.
 

Over het schip

De MSC Bellissima zit vol met bijzondere eigenschappen om de perfecte ervaring op zee te bieden voor elk seizoen. Aan boord kun je genieten van uitstekende, authentieke eetgelegenheden en entertainment met prachtige panoramische uitzichten, en een innovatieve lounge met zicht op zee. Er is een overdekte promenade, gelegen op twee dekken met een 480 m2 LED-dome en een spectaculaire amusementszone verbonden met het openlucht waterpark.<br />
 
De MSC Bellissima zit vol met bijzondere eigenschappen om de perfecte ervaring op zee te bieden voor elk seizoen. Aan boord kun je genieten van uitstekende, authentieke eetgelegenheden en entertainment met prachtige panoramische uitzichten, en een innovatieve lounge met zicht op zee. Er is een overdekte promenade, gelegen op twee dekken met een 480 m2 LED-dome en een spectaculaire amusementszone verbonden met het openlucht waterpark.
 

De route

We vertrekken op 18 januari 2020 met het vliegtuig naar Dubai. Daar gaan we aan boord van de MSC Bellissima. We varen achtereenvolgens naar Abu Dhabi, Sir Bani Yas Island, Bahrein, Doha in Qatar en van daaruit terug naar Dubai, van waaruit we het vliegtuig naar huis nemen.
We vertrekken op 18 januari 2020 met het vliegtuig naar Dubai. Daar gaan we aan boord van de MSC Bellissima. We varen achtereenvolgens naar Abu Dhabi, Sir Bani Yas Island, Bahrein, Doha in Qatar en van daaruit terug naar Dubai, van waaruit we het vliegtuig naar huis nemen.

Jouw reisschema

Dag 1

Zaterdag 18 januari: Dubai, VAE

Onze cruise vertrekt vanuit Dubai. Dubai is één van de zeven staten die gezamenlijk de Verenigde Arabische Emiraten of VAE vormen. De grote trekpleisters van Dubai zijn de palmboomvormige eilanden van The Palm, de Burj Khalifa (het hoogste gebouw ter wereld) en het Burj Arab Hotel.
 

Dag 2

Zondag 19 januari: Abu Dhabi, VAE

We varen verder naar Abu Dhabi, waar we om 5u ’s ochtends aanmeren. Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, en biedt een intrigerend contrast met het uitbundigere Dubai. Tot de belangrijkste bezienswaardigheden behoort het extravagante Emirates Palace hotel en de spectaculaire Sheikh Zayed Moskee.

Dag 3

Maandag 20 januari: Sir Bani Yas Island, VAE

Vandaag komen we aan op Sir Bani Yas, een eiland op 170 km ten zuidwesten van Abu Dhabi. Het is een paradijs voor F1-fans. Je hebt er, naast het Formule 1 racecircuit in Yas Marina, ook het Ferrari World themapark met een waaier aan Ferrari-attracties.

Dag 4

Dinsdag 21 januari: Dag op zee

Vandaag brengen we een dag op zee door, terwijl het schip verder vaart naar Bahrein, onze volgende tussenstop. Benut dit dagje rust om de vele faciliteiten van het schip te ontdekken.
 

Dag 5

Woensdag 22 januari: Bahrein

Om 8u komen we aan in Bahrein, een eiland in de Golf dat 40 km lang en slechts 15 km breed is. Dit land met een duizend jaar oude cultuur wordt ook wel “het koninkrijk tussen twee zeeën” genoemd, omdat zijn wateren aan de zuidkant grenzen aan die van Qatar en aan de westkant aan die van Saudi-Arabië.

Dag 6

Donderdag 23 januari: Doha, Qatar

Vandaag meren we aan in Doha, de futuristische hoofdstad van Qatar. De stad bereidt zich voor om gastheer te zijn van de World Cup van 2022 en breidt daarom haar al indrukwekkende skyline uit met nieuwe supermoderne wolkenkrabbers. De Aspire Tower in Doha (300 meter) domineert de skyline. Het is het hoogste gebouw van het land en het lijkt op een fakkel.
 

Dag 7

Vrijdag 24 januari: Dubai, VAE

Om 9u in de ochtend zijn we terug in de haven waar onze reis begon: Dubai.

Dag 8

Zaterdag 25 januari: Dubai, VAE

Vandaag nemen we vanuit Dubai het vliegtuig huiswaarts.
Gery Reizen/Pacific Travels
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

1199

per persoon, vol pension
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Vluchten heen en terug Dubai met Emirates
 • 7 nachten vol pension, Cat. Bella
 • Taksen en havengelden
 • Transfers van luchthaven naar schip en omgekeerd
 • Kruierdienst voor bagage
 • Nederlandstalige begeleiding
 • Alle activiteiten, animaties en spektakels aan boord
 • Fooien: 70 euro p.p.
 • Drankenpakketten:
  • Easy: 231 euro p.p.
  • Premium: 312 euro p.p.
 • Toeslag Cat.Fantastica: 70 euro p.p.
 • Excursies
 • Verzekeringen
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.